Bildirim Açarak Para Kazanma

 




Uygulama ismi MONO

Mono uygulaması anlaşmalı olduğu kurumlarla anlaşma içerisinde olup onlardan gelen bildirimlerin size para kazandırmasını sağlar. 

Uygulamayı telefonunuza indirip kaydınızı oluşturduğunuzda karşınıza bir takım kurum kuruluşlar gelecektir benim tavsiyem bunlardan hepsini seçmeniz yönünde bu şekilde daha fazla mono puan kazanabilirsiniz ben bu şekilde yaptım isteyen bildirim almak istemediklerini takip etmeye bilir.

 Uygulama kazanç bakiyenize Türk lirası olarak yansımamakta uygulamanın kendi para sistemini oluşturan monopuan olarak hesabınıza yansır. 

Monopuanın Türk lirası karşılığı 1000 monopuan 1 Türk lirası olarak belirlenmiştir. Sistemde bildirim başı çin verilen mono miktarı 10-15 mono arasında değişmektedir.

Uygulamada bir diğer kazanç yolu kendinize referans yaparak sağlayabiliyorsunuz ve referans başı kazancınızda oldukça güzel uygulama size 1 referans başı 1000 monopuan teklif ediyor bu da size referans başı 1 Türk lirası teklif etmektedir. 

Hesaptan para çekme yöntemi olarak bir çok yöntem bulunmaktadır başta enparaya ve Qnbfinans bankaya paranızı çekebilirsiniz bu iki ödeme seçenekli dışında indirim kartları Petrol ofisinde kullanabileceğiniz petrol parası vb şeklinde yaklaşık 10 civarında ödeme talep yöntemi bulunmaktadır. Minumum para çekme tutarı 10 TL . Bu miktar gayet düşük bir miktar 10 referans veya biraz bildirimle 10 tl ye rahatlıkla ulaşabilirsiniz


Uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ictech.mono&hl=tr&gl=US


TELEGRAM KANALIMIZA KATILMAK İÇİN TIKLA

Post a Comment

Daha yeni Daha eski